HHP

Hästar
Hockey
Pannacotta

Gårdagen var blåsig som sören men vi var ute ganska mkt ändå jag och Eddieboy. Bland annat kombinerade vi morronpromenixen med ett besök på handelsträdgården där vi fick med oss vita penséer och en jättegul vårglöd.
Premiärgrillade igår, bättre sent än aldrig! I dubbel bemärkelse kan man väl säga för det hela drog ut på tiden då vi upptäckte att det fattades muttrar till vår grill och således inte hade något handtag på klotgrillen...lite varmt och klyddigt att få upp locket utan handtag!
Så det var ju bara att åka till Hyllinge o kräva nytt...
Sen skulle ju Mange göra egen bearnaisesås oxå och det tar ju sin tid, så vid 22snåret satt vi och åt kvällsmat igår. Gjorde inte så mkt egentligen, lugnt och ro för omväxlings skull då Eddo somnade först halv tio!

Idag är det lite skruttigt väder ute. Har städat lite smått och plockat undan inför morrondagen då det ska städas ordentligt. Jag har bakat frallor och sått lite blomsterkrasse på baksidan. Lite early men jag kunde inte hålla mig riktigt.
Om/när Edvin kollar bort så ska jag smita ut och sätta penséerna i blomlådan på framsidan oxå....svårt att vara osynlig där bara för det är precis i fönstret.
Spelar på hästar (gick väl inte nåt vidare? möjligen fem rätt) kollar hockey och ikväll blir det tacos och sen pannacotta med rabarberkompott....smarre!

Näe nu är Eddo sur här... ciao!

Kommentarer
Postat av: Evelina

åh pannacaotta är ju sååå gott!!

2010-04-22 @ 18:21:01
URL: http://www.metrobloggen.se/evsi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback