I'm cursed!

Ja det måste fan ligga en förbannelse över mig, jag är övertygad!
Jag fattar ingenting...

Efter många om och men åkte vi igår och hämtade ut mitt förnyade körkort, eftersom det andra gått ut fick Mange följa med och styrka min identitet ;)
Därefter åker vi till Väla för att se om vi kan hitta en tavelbelysning till tavlan vi satt upp i hallen. Väl där tänkte jag kolla mitt saldo på kortet så jag matar in det i en bankomat som bara står och tuggar och tuggar och tuggar och till slut bara slukar mitt kort och det blir röd skärm, avstängd bankomat och jag får ut ett kvitto som säger att den inte kan mata ut mitt kort. NO SHIT!?!?
Blev ett kort och snopet Välabesök...

Väl hemma ringer jag min bank och ska spärra kortet för att beställa nytt. Kundservice skickar ut mig på talsvar där jag ska knappa in mitt personnummer och den inspelade rösten säger gång på gång att "numret stämmer inte, försök igen". Valsas fram och tillbaka mellan kundservice-killen som inte kan se felet och den här jäkla rösten som säger att jag inte finns... BAHH!
Ger upp och tänker att jag får väl helt enkelt vänta till dagen efter (idag) och gå ner till banken personligen, kan ju behöva få ut lite kontanter fram tills det att mitt nya kort kommer.

Idag gör jag mig i ordning och ska ner till banken och sen köpa födelsedagspresenter till kalaset vi var bjudna till i eftermiddag. Packar i ordning min väska och ska bara se till att kvittot jag fick ur bankomaten och körkort och allt väsentligt är med....men....kan inte hitta det nya körkortet, i jackfickan ligger bara det gamla som gått ut redan. PANIK! Det är för fan inte möjligt att tappa/slarva bort ett kort på mindre än 24 timmar?!?!
Jag fattar verkligen ingenting!

Jag är arg, trött, ledsen, förbannad...ja alla känslor icke av godo forsar genom min kropp :/ Som grädde på moset nr 1 har jag den roliga veckan och de krämpor min kära kropp lagt på sig efter Edvins födsel. Känns som höften ska lägga av helt och det gör OOONT!
Som grädde på moset 2 kom idag post-avin med mina pengar äntligen...jaha och hur ska jag hämta ut dem är det tänkt?

BAJS!

Ljuspunkter är att jag idag träffat mina goa flickisar med om möjligt ännu goare ungar...å så är Edvin min hjälte, älskade unge! ♥

Näe, whackosömn av lilleman idag så han är fortfarande vaken här...får se om han är pigg på å gå å sussa med mig strax :/


Kommentarer
Postat av: Sofia

Tack så mycket. :-)



Vad jobbigt det är när allt går emot en sådär. Hatar såna dagar. :-/

2010-01-22 @ 11:26:36
URL: http://blivandemamman.blogg.se/
Postat av: Annica

Men URK vilken otur!! Hoppas att dagen blir bra trots allt.

KRAMAR!

2010-01-22 @ 11:30:42
URL: http://fruitloop.se
Postat av: Evelina

vissa dagar önskar man bara att man´stannat i sängen!

2010-01-22 @ 16:53:45
URL: http://www.metrobloggen.se/evsi
Postat av: Evelina

tack för dina otroligt fina ord!!! <3

kramar

2010-01-25 @ 19:04:25
URL: http://www.metrobloggen.se/evsi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback