Händelserik helg :)

I fredags gick vi upp i ottan och satte oss i bilen med mål Gööööötlaborg :)
Det blev valsande på stan, glodde i en mängd roliga barnklädesbutiker bland annat. Efter lunch blev vi dock lite trötta på det, vi var ju då inte direkt ensamma på stan heller. Många som slutat tidigt och tänkte springa ärenden.
Vi styrde istället kosan till Liseberg. Edvin var helt SALIG! Käkade lite där och sen blev det lite åkande i attraktioner, bäst var såklart Farfars Bilar :) Han rattade på som en tok och vägrade hoppa ur när vi var klara...oops!
Trodde han skulle vara lite blyg inför alla kaniner som sprang runt där men ICKE, han var nästan lite påträngande då han hela tiden sprang fram till dem och skulle krama och ta i hand, lilla hjärtat ♥
Efter några timmar där var vi trötta allesammans och det tog två röda innan han somnade i bilen söderut igen.

Stannade i stugan där P,L,L&E samt farmor och farfar väntade. Lukas hade längtat så efter Edvin, Ellie busar ju lite dåligt än så länge ;) 3 veckor gammal är hon nu och en kopia av sin storebror.
Tur man bestämt att det inte blir bebis på några år!
Blev lite pizza och slappande innan vi nöjt knoppade in.

På lördagen var målet för dagen att ta oss ut till Wapnö gård och deras utsläpp av kossorna. Folkfest ordentligt. MASSOR med folk som stod i långa rader för att se de knasiga krumbukter kossorna skulle ta sig för. Jag tyckte dock de var ganska slokna i sina glädjesprång, möjligen för att jag var smutsig från Edvins stövlar (han var lite tjurig och rastlös innan då korna tydligen behövde en "ko-kvart" och jag försökte med alla medel hålla honom lugn) och genomfrusen.
Åkte sen till maxi och handlade inför middag, laxknyten och senare pannacotta. Gjorde vi nåt mer? Minnet är kort kan jag lova...

Söndagen bjöds vi på jättefint väder så vi var ute nästan hela dagen. Var på stranden, lekte i trädgården och bara njöt. Yours truly njöt kanske lite väl bra och går nu under kulören röd/rosa/bränd.
Kändes vemodigt att åka därifrån när det var så fint, men runt 18 åkte vi iaf. Härhemma blev det bad, lite mat och sen bumse i säng.

Idag har hela familjen varit på dagis (ja jag envisas med att skriva så!) och hälsat på. Känns kalasbra och Edvin acklimatiserade sig direkt, ville rentav inte gå hem igen...bådar ju gott iaf!

Näe, nu är det slut på vilan och tillbaka till böckerna!

ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback