Jag lever...

...och tar snart sommarlov!

Det har varit lite mkt på sistone så jag har verkligen inte varit människa på riktigt.
Uppsatsen är nu inlämnad, slutseminarie på onsdag.
Tentan i grammatik är skriven i torsdags, svår var den så jag hoppas jag tur. Givet-jävla-vis så lägger Mah seminariet samma dag, samma tid, som översättningstentan och ingen av dem kan rubbas. KUL! Med andra ord så kan jag inte ta ut någon examen förrän den är skriven och den ges nästa gång som omtenta i augusti...SUCK!
Min vanliga tur...
Jag har sökt lite jobb iaf, men jobbfronten verkar en aning mörk med min ämneskombination. Man ska vara Ma/No-lärare, förskolelärare eller modersmålslärare i swahili/urdu/språknialdrighörttalas om förstår ni...

Efter tentan åkte familjen Svensson/Osbäck till Busfabriken i några timmar. Edvin klättrade av sig och jagade Elefanten så vi är nog nöjda för ett bra tag framöver.
I fredags kom mina päron ner och stannade hela helgen. I fredags åkte vi och rekade lite på byggvaruhandlar, hade tänkt köpa staket för att skärma av i trädgården men det hela slutade med att vi hävde igen dammen istället. Så nu är vår trädgårdsdamm ett minne blott! :) Känns riktigt bra och vår gräsplätt (blivande gräsplätt, nu jordhög) ser riktigt stor ut nu.
Mange var iväg hela fredagen i Danmark med sitt nya jobb, japp nu är det "outat". Han kommer från och med augusti sitta i Malmö på ett konkurrerande företag, och han verkar förbaskat glad över det.
Vi är båda ganska rejält trötta på hur förra företaget ibland kunde utnyttja sina anställda och att det aldrig verkade vara nån riktig ordning och reda. Så nu håller vi tummar och tår för detta jobbet!

Lördagen spenderade vi i trädgården, eftermiddagen åkte vi båt över till DK och köpte lite godis och öl. Som pappa sa "det är ju tjänstefel att vara här och inte åka över för öl".
Grillade gott på kvällen och sen bara päste vi i soffan, lite småsletna för det var ett jäklars jobb att få igen dammen.

Igår velade vi länge och väl över vad vi skulle göra. Vädret kändes inte så stabilt men till slut åkte jag, Eddo och mina päron till Sofiero för att se på rhododendron (?)-utställningen. Varit liiiite kallt i år så de var ju förstås lite sena, så det blev en härligt dyr promenad i området innan himlen öppnade sig och vi åkte hem.
Päronen åkte hemåt igen, tack så hjärtans för allt!! ♥
Vi tog en middagsnap med Edvin i soffan och sen var det "vanlig" söndag igen med tråk, tråk, tråk...

Veckan nu är relativt oplanerad. Imorrn ska Mange på hemligheter på förmiddan, Eddo och jag (?) till BVC imorrn em. Onsdag heldagsseminarie med middag på eftermiddag/kväll.
Sen tror jag vi är obokade :) Bortsett från lite småkompletterande på uppsatsen gissar jag...

Näe, nu luktar den där lille ligisten en aning illa, pudra näsan nästa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback