När pappan är borta...

...njuter mamman och sonen som bara den :)

Nja, sanning med modifikation kanske... men vi är iaf ensamma hemma jag och pysas. Vi har kvalitetstid till max ♥
Jag har tur som har en riktig liten kramis till son, det är så underbart när han slänger armarna om halsen och trycker mig nära. Flera flera gånger idag har vi bara satt oss ner och myst, underbart för det känns som om vi har massa förlorad tid :(
Jag trivs verkligen inte när jag måste åka tidigt på morgonen och komma hem halv sex på kvällen, det passar helt enkelt inte mig...ska göra allt i min makt för att INTE ha det så i framtiden.
Kan för allt i världen inte förstå mig på de människor som skaffar barn men sen plötsligt inte har tid för dem utan måste jobba jobba jobba....vad är viktigast liksom? pengar?!?

sidospår

Pappan är alltså i stugan och hjälper sin far att renovera lite, verkar komma hem tidigast imorrn kväll.
Medan Edvin sover skriver jag på uppsatsen även om mina ögon gärna hade slagit igen de oxå, en tuff natt då jag legat vaken mkt.
Hade ju gärna följt med till stugan men de ska slipa golv och joxa så det är inte mkt rum att ta vägen precis, tråkigt väder ute och lilleman kan ju gärna inte sova i bullret av slipmaskinen...jag får väl inte speciellt mkt mer gjort där heller gissar jag.

Vad vi ska hitta på imorgon får vi se...kanske gå till Jordbodalen och mata ankorna? Får se hur vädret blir, jag är verkligen ingen "kläder-efter-väder"-människa utan stannar hellre inne om jag inte måste ut.

På söndag kommer mormor och morfar ner...vi längtar!


Näe nu ska jag ta å återvända till min popcornbunke faktiskt...jag pausar med skriverier ikväll för jag är för TRÖTT...


Jo, grattis förresten till Tyra med familj som fått en liten tjej idag :) Första jämnåringen som får syskon med Anton hack i häl. GRATTIS och hoppas vi kan ses snart ♥


Popcorn nästa!


Visste ni förresten att kossor "knorrar" istället för att säga mu??

(inte bara kossor förresten utan alla djur utom fågel och hund)




Kommentarer
Postat av: Emma

Va spännande att kolla på kossorna som springer ut! Måste jag se nästa nästa år. Gissar på att dom inte är lika glad på hösten när dom ska in ;)

2010-05-14 @ 11:45:07
URL: http://ekjensen.blogg.se/
Postat av: Evelina

ja visst är det jobbigt att vara borta från barnen så mycket..usch!

Nu har jag sagt upp mig för att få mindre pendlingsavstånd, men inte hittat nåt jobb på deltid än :-( men snart hoppas jag få mycket mer tid hemma med familjen!!

Hoppas du & Edvin får en fortsatt mysig helg.

2010-05-15 @ 23:16:10
URL: http://www.metrobloggen.se/evsi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback