Bajsch...

Allt är bajsch just nu...det verkar vara det roligaste som finns. "Bajsch bajsch bajsch" hör jag dagarna i ända ;) Lite lätt trött man blir på det!
Men han är söt å allt är förlåtet...

Det går bra på dagis, trots långhelg då han inte var där pga studiedag i fredags. Han är lite smålessen emellanåt och storgråter när jag går men han ska ändå vinka i fönstret å det går över fort säger de. Men han trivs där och det märks stor skillnad från det andra stället. Där började han vända och vrida sig så fort han såg vart vagnen var på väg och då vi gick mot grinden där så såg man riktigt paniken i hans kropp. Här börjar han böla först efter att han sprungit in genom grindar och själv öppnat dörr, tagit av kläder och förstår att jag inte följer med in.
I love this dagis!!
Idag hade han till å med själv gått in efter maten å lagt sig på sin madrass för å vila...så stolt man är! Mammas stora kille ♥ Man slås varje dag över hur mkt och hur fort han egentligen lär sig saker nu...svårt å hänga med!

Jobbet går bra, idag har jag jobbat från 10-15, lite lagom sådär ;) Dessutom var min grabb sjuk så jag fick plötsligt 20 elever istället men ombyte förnöjer.
Nytt schema är lagt och eftersom jag jobbar halvtid bara så har jag tisdagar ledigt som det är nu, får se om det funkar rent praktiskt annars får vi ändra men just nu känns det bra.

Vi ska alltså ha ännu en ledig mysdag imorrn jag å lillepys :)

Nu är jag så trött att ögonen snart torkar ihop....känner lite obehag i halsen oxå så jag ska försöka sova bort detta illavarsel.

so long suckers

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback