Tänk om...

...lilleman varit vaken just nu. Då skulle jag gissa att han stod över soffryggen o tittade ut genom fönstret hååjandes "TAAKTTOOOOOO" :)
Han är helt vansinnigt intresserad av traktorer...så att vi bor granne med stora åkermarker där tydligen "Bonden Svenne" just nu kör med harv (?) är ju ett rent lyckokast!
Och är det inte traktorer man ser så är det "LACHLAAAA" (=flygplan) som kör lågt här, lastbilar och bilar som kör borta i horisonten på väg 108 eller helt enkelt nån som cyklar eller går förbi med hund här på cykelvägen utanför :)
Mammas lille kille!

Idag har denne kille åkt med sin mamma, Jenny och Elina till Center Syd för att snabbshoppa :)
Ja det hade behövts åtskilliga timmar till för att gå över hela området, men varför skynda?
Jag fick iaf med mig strumpor till lillen, tights/långkallingar och skön tröja till E, gympapåse till E att ha extrakläder i på dagis, en jacka (en blååå!) och en tunika till mig :)
Och jag har 2/3 av dagens budget kvar i plånkan!! Wheeeehej ;)

Var tänkt att vi skulle göra ett utebesök på dagis idag igen å leka med barnen men Edvin försover sig från det märker jag... Det tar på krafterna att shoppa!

Ikväll hoppas jag på lite god mat och vin... lite familjemys i sängen (har ingen tv i v-rummet än så vi slappar å myser i vår säng) å kanske en liiiiiten påse smågotte.

Längtar efter nästa vecka redan så denna helgen ska bli skön!

Trevlig helg


Kommentarer
Postat av: Jenny

Fler sådana snabbshopping Tack =))

2010-09-24 @ 22:34:10
Postat av: Therese

Klart han ska titta på traktorerna! :) hoppas att ni trivs i den nya lyan. har ni kommit iordning någolunda? ha det gott.

2010-09-25 @ 14:21:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback