Utlovat:

Som utlovats följer en bildkavalkad...
Edvin är på dagis själv så jag sysselsätter mig bäst jag kan, har ju "jour" ifall det skulle krisa så jag håller mig hemma och gör det jag gör bäst....städar ;)
Tror han är bättre på å sysselsätta sig än vad jag är, lite nervös är man allt!

Lite gammalt å lite nytt:


Edvin & Mamman har ny mysig morgonrutin, äta gröt tillsammans vid köksbordet. Här är det som synes i gamla lyan, guh så skönt å va därifrån!

Edvin fick sova middag i mammas å pappas säng (som ni ser är vårt sovrum för tillfället lågprio!) och var för en sekund färdignannad å pratade lite med mamman som var ute i köket....sen blev det tyst igen å jag gick för att kolla vart han blev av. Tydligen ångrade han sig och blev lite trött igen för såhär hittade jag honom halvvägs ner på golvet/halvvägs upp i sängen (?) sovandes igen ;)

Här bor vi nu! Övervåningen närmast håller vi till :)

Hänger ni med eller?

Vart man än vänder sig så är där en taaktooo!

Som sagt, traktorer everywhere!!

Vårt kök, minus två taklampor som ska inhandlas nästa månad.

Vy över "vardagsrummet" från köket sett. Det som saknas här är tv-bänk och tv samt en tavla som vi ska ha upp till vänster om balkongdörren. Vi har tavlan härhemma men den måste ramas om/ta bort ram först. Soffan är en bäddsoffa som har förvaring under hela divanen, skitsmidigt!

Lillpys rum. Mestadels Ikea som synes ;) Det vi saknar här är taklampa och fönsterlampa. Jag hade gärna haft en större lekmatta på golvet då de tar upp så mkt dunsar och ljud, men fick ge mig och kompromissa.

Baaabasängen ;)

Sett från Edvins rum, vårt sovrum ligger härom närmsta högtalaren och hallen/toa/klädkammare/kontor ligger till vänster om bortre högtalaren.

Sett från Edvins ena fönster...

...och från det andra fönstret!

Från balkongen där vi har kvällssol :)

Sådärja...då har jag bistått med massa bilder. Bilder från kontor, toa, hall och vårt sovrum får vänta tills vi fått iordning lite till. På kontoret saknas iofs bara en matta, men där står solen rätt in just nu så jag har fått stänga in mig med rullgardinerna nere, alltså inte så roligt ljus iaf.

Så håll till godo!

Nu ska jag städa vidare! Efter lunch ska jag/vi ner en snabb sväng å säga hej på nya jobbet och sen en sista (?) sväng till gamla lyan för att sen lämna nycklarna I hope.

 


Kommentarer
Postat av: Emma

Va snyggt ni har det!!!

2010-09-28 @ 21:24:00
URL: http://ekjensen.blogg.se/
Postat av: Icka

Åh, min gud vad tjuuusigt ni har det!

2010-09-28 @ 21:37:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback