Första dagen :)

Japp, nu är första dagen på nya jobbet avklarad!

Kom dit vid 8 och efter lite mingel i personalrummet kom en buss och hämtade upp oss med okänd destination i sikte. Fick veta att det skulle ta ungefär en timme att komma dit och väl framme så visar det sig att vi hamnat i Ystad :)
Hääärligt väder fick vi (tackolov) då vi först skulle ta en promenad i stan på ca 1,5 timme i Wallander-anda. Kan tänka mig att det inte var så skoj för de som inte ens öppnat en wallanderbok eller sett en ynkaste film, men jag gillade det även om det var längesen jag läste nån.
Underbart mysig stad iaf! Dagen till ära var det några jippo-dagar som jag inte riktigt fick kläm på i vilket tema det var... men det var mkt fokus på Tattoo, alltså som i orkester inte kroppskladd.
Vi har länge sagt att vi måste åka dit för att just strosa men aldrig kommit iväg, men nuuu kommer jag verkligen vilja åka dit igen.
Efter promenaden satt det fint med lite lunch som vi blev bjudna på inne på Regementsområdet. Tror stället hette Lite Mer och de hade det goaste bröd jag ätit på länge! (eller så var jag bara vrålhungrig, ingen vet!)
Efter mat fick vi strosa fritt i ca en timme innan bussen gick hem igen. Lagom då vi svängde in i Lomma möttes vi av massa regn, vi som suttit på torget och nästan bränt näsan nere i Ystad ;)

Hemma igen vid 15 så det blev en lagom lång start på jobbet. Edvin ville ändå inte följa med mig hem från dagis idag ;)
Härhemma har han fortsatt den numera så tråkiga vanan med ordentliga trots-utbrott och skrikattacker :(

En ganska mör mamma som sitter här i sin ensamhet. Mange övernattar i Gbg inatt så jag ska nog passa på å lägga mig tidigt och sova uuuut!

Imorrn blir det lite saftigare dag med föreläsningar från 8.30-16.30....so I guess I need all the sleep I can get!

nattinattinatti

Kommentarer
Postat av: Evelina Hellström

så kul att du verkar trivas på nya jobbet. Fina sommarbilder i tidigare inlägget. får snart at en fika eller en vin kväll! kram

2011-08-29 @ 21:55:50
URL: http://www.metrobloggen.se/evsi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback