aa

Drog en vits imorse...som den vitsiga människa jag är! NOT!

Kom på att det handlar mkt om Saade (ja sa-aade då) och Saab (blir ju då sa-aab) nu i media...tycker kanske det säger mer om min käre sambo som tyckte det hela verkligen var en vits och skrattade :P
Det var nog mest tänkt som en fyndig kommentar...

Hej igen förresten...long time no see...
Det är maj, maj gadd! Snart sommarlov med andra ord...veckorna springer iväg!
Konstigt att skriva det, men förra veckan var vi faktiskt i Turkiet på semester.
Vår kamera är kass så bilder finns inte många, Mange har ju varit vänlig nog att publicera lite från mobilen på fejjan och vi har filmat lite.
Vi hade det iaf väldigt bra, flygresorna gick över förväntan då Edvin sov halva vägen både dit och hem och att ingen av oss kände av tryck i öronen.
Vårt bagage blev däremot kvar på Kastrup när vi åkte ner så första dygnet hade vi NADA kläder i ombyte så vi fick ränna runt å köpa oss lite badkläder.
Vårt hotell låg i Evrenseki (?) nån kilometer ifrån Side och vi hade all-inclusive vilket var kanon när vi hade tre ungar med på resan. Vi åt ute en kväll och väntan på vår mat kändes som en evighet...hilfe!
Hotellet var bombarderat med tyskar och allt kretsade runt tyskar och tyska. Folk i hissen började prata tyska med en för att alla förväntades vara tyskar :( Underhållningen om kvällarna och minidiscot för småttingarna var på tyska eller mkt mkt dålig engelska.
Borta bra men hemma bäst, det är inte tokigt att vara hemma heller! Framförallt inte när grönskan har exploderat medans vi var borta :)

Igår hade vi Qualis-fest med jobbet dessutom, riktigt skoj (även om festen mest var för eleverna), tur jag fick vara med och att Edvin blev dålig först idag.

Nu har lille mannen vaknat efter sin vila....varmare än innan :( lilla hjärtat!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Evelina

Stackars söte Edvin! Ni får komma och hälsa på oss i nya lägenheten en dag! Kram

2011-05-15 @ 07:19:47
URL: http://Metrobloggen.se/evsi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback