Marilyn

Precis sett en dokumentärfilm om MM...Såpass intresserad är jag alltså av Mello!

MM däremot har intresserat mig sen gymnasiet, minns att jag skrev en engelskauppsats om just henne. Lärorikt, intressant, tragiskt och framförallt så VACKERT. Det är skönhet om något.

 

Idag har vi liksom de senaste lördagarna tagit en runda om Lund och Lödde för å handla lite. Spöregnade idag så vi köpte med oss Widerbergare hem istället för å käka restaurang-lunch. Edvin vaknade halv sju imorse så han somnade såklart i bilen oxå, vilket spelade in.

Märkligt att man typ får bärga upp honom ur sängen i veckorna men på helgen är han piggheten själv redan okristligt tidigt :(

Imorrn blir det gympan som vanligt och vi pratar om att sen eventuellt åka till Skattkammarön å busa av oss. Idag har den lille varit helt överjäklig, lyssnar inte alls utan gör precis som han vill och har verkligen testat vårt tålamod. Nu känns det som om jag nästan varit arg hela dagen :(

Började redan på morgonen när han skulle ha ett knäcke med kokt skivat ägg på och bara kladdade överallt. Håret var fullt med ägg, till å med innanför kalsingarna! Unge...så det blev duschen, vilket han fortfarande inte gillar...straff nog vill säga.

Tråkigt när det inte är nåt vettigt på teve såhär på lördagarna :( Jag kikar på kvällsblaskorna vilka som går vidare i mellon, vill inte ens höra förrän möjligen finalen när den värsta skiten förhoppningsvis röstats bort redan.

Får väl bli en tidig kväll, gissar att HSTHB (Han som tror han bestämmer) vaknar lika tidigt imorrn...

 


 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback