Näktergal

Springer här som nån Florence Nightingale :)
Vatten, alvedon, Proviva, kall blöt handduk....tömmer spyhink, jo äckeligt men sant!
Vi har satt pappsen i karantän i sovrummet vi... Edvin ligger i sin säng å sover och jag ska väl snart bädda ner mig i soffan :/ Lagom lattjo med min rygg, men hellre ont i ryggen än kräksjuka!


Sitter o kollar på lite shoppingsidor...man blir allt lite sugen på å beställa nytt o fräscht!
Men det står mycket "utgifter" i kön innan dess i mars månad... utöver det vanliga har vi bland annat:
* Klippning av hela familjen, jag ska göra mitt yttersta för att hålla nere min klippkostnad. Sist gick det på närmare 1700 och det är INTE ok...
* Beställt en fritidssyssla som kommer att betalas då antar jag...den har inte kommit än och jag ska inte avslöja vad det är ännu :P
* Lite smink, ytligt nog... hur kommer det sig att allting nästan tar slut samtidigt? Mascaran och foundationen måste ha gaddat ihop sig...komplott!
* En toalett som på nåt vis måste fixas...ta hit vvs-firma och antingen laga eller byta ut toastol som bara står å rinner :/ Blir så sur för Boklok (Skanska+Ikea) har verkligen satsat på billigaste jäkla skitstolarna (ja bokstavligt!) som i stort sett alla fått samma återkommande fel. Så många i området har bytt ut stolarna redan under garantitiden... Vi hade vvs-firman här inom garantitiden oxå för att laga felet men nu har tiden gått ut och jag önskar ju att någon snäll själ hade berättat för oss att vi skulle ha bytt redan då :( Gud vet hur många ggr den blivit lagad under garantitiden?!? Vi är ju familj nr3 som bor i lägenheten.
* å så sparande till bilen då...

Nu ska jag sluta svamla...trött i ögonen och ska släcka ner lyan och bädda ner mig i soffan! Kaaaaanske måste jag äta en frukt först, jag har blivit fruktberoende!!! Man kan ju ha värre ovanor ;)

Nattinatti och *peppar peppar* är vi friska och har utrotat allt kräk imorgon!






Kommentarer
Postat av: Evelina

Usch, hoppas ni klarar er! Och hoppas lilleman trivs bättre på nya avdelningen snart! Kram

2012-02-24 @ 21:12:50
URL: http://Metrobloggen.se/evsi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback