Fredagsmys

Jobbveckan avklarad. Fredagskäket inhandlat. Ungen hämtad. Mellis äten. Veckostädningen klar... Nu vankas fredagsmys. Men... Jag är trött och nedstämd :( Känns alltid lite jobbigt att vara långt borta från familjen, allra helst just nu. Min morfar är dålig och ligger inlagd på sjukan och mormor, mamma och alla hennes syskon byter av varandra vid hans sida. Känns jättejobbigt att inte kunna ge min mamma och mormor en kram... Jag gjorde ett val i julas att inte åka till mormor å morfar. Dels för jag var rädd att vi skulle dra med oss ilskna baciller, men även för att jag var lite skrämd av att se min morfar så trött, orkeslös och skröpplig. Det tär en del på mitt samvete, det gör det, men jag vill ha kvar illusionen av min starka morfar <3 Nä, här sitter vi nästan å somnar i soffan jag å junior. Carl Edvin som han heter efter sin far och min morfar. Dags för fredagsmys, glöm inte krama era käraste lite extra!

Kommentarer
Postat av: Icka

Usch, vet hur det känns. De tre jag har kvar av den äldsta generationen har varit dåliga till och från hela hösten. Jobbigt när det inte är som det varit men det är väl tyvärr livets gång! Man får se till att ta vara på varje dag! Trevlig helg till er! Kram!

2012-01-21 @ 08:17:30
Postat av: Evelina

Usch, lider med dig! :(

Mina föräldrar är de äldsta som är kvar i min familj,mina mor & far föräldrar dog för längesen. Men förstår att de känns jobbigt att vara så långt bort från familjen nu! Finns här om du vill prata <3 kram

2012-01-21 @ 22:14:06
URL: http://Metrobloggen.se/evsi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback