Lite nervös!

Åh fy, nu börjar jag bli lite nervös! Ska på möte med chiefen imorgon och diskutera min-nya-anställning-som-jag-inte-tänker-skriva-under-förrän-jag-fått-min-vilja-igenom-typisch!
Jaja, dumt å jaga upp sig redan nu... imorrn nån minut innan 8 kommer det vara värre! Har iaf kollat upp lite lönestatistik och dylikt så jag kan komma med vettiga förhandlingsalternativ.

Pappan är hemma igen och allt är frid och fröjd =) Trodde inte jag skulle sakna honom så tokmycket som jag gjorde. Har nu haft en bra helg i stugan. Eller rättare sagt, fredag och lördag var vi där. Igår fick vi åka hem för det var trädgårdsdag i föreningen.
Du vet att du har gått all-in för trädgårdsdagen när du har träningsvärk i lår och rumpa?!?

Skolavslutning i fredags men jag jobbar den här veckan oxå. Långa dagar nu tis-ons men jag tänkte kaaaanske sitta lite torsdag oxå, Edvin ska få ha lite midsommarmys på förmiddagen med sina kompisar på dagis.

Näe, jag är törstig och hungrig så jag måste ta mig nåt litet annars somnar jag aldrig senare...
Först ska jag ta en kik på min haka, Edvin skallade mig förut av misstag när vi brottades så den är ÖÖÖÖM som sören och det känns lite som jag har en bula :/ Hope not!

Kollar på 3an nu och det handlar om Skräpmatsmammor....fyförfan...stackars barn! Och nej, jag är ingen matfascist...vi åt faktiskt på McD igår!


magkurr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback