Medelålders...?

Nja, jag kanske inte riktigt tangerar den åldern än? 35 hörde jag nån sa i veckan...
Det är ändå ganska spännande det här med åldern, vissa dagar känner jag mig som 23 andra 73... Det är ju sällan så att man går runt å känner att "ahh, åh vad jag är 32!"

Dagen har iaf varit bra. Vaknade och fick lite uppvaktning innan jag körde liten till dagis och vidare till jobb. Har en rätt slapp onsdag (jämfört med tjock tisdag) med mycket planeringstid och tid till fix o trix och dagen till ära var det ingen konferens mellan 15-16.30 vilket jag var inställd på...så jag fick lite bonustid med min lille trams...trodde jag typ ;)
 
Jag tycker det är så fint väder ute att jag vill ut o cykla eller leka på lekplatsen. Edvin vill se på sin dvd (eller vvd-vvd som han säger! haha) och äta äppelklyftor... Jag ska egentligen inte klaga för det är aplugnt o skönt då han kollar på bil-dvdn och lyssnar med hörlurar. Men jag är ju inte van vid att det är TYST! Tystnad stressar liksom mig...
 
Får se hur kvällen blir här, förslag att åka till Lund o äta ute men erfarenheten säger att det är lugnast att ta med nåt gott hem ;)
 
Fått en ny BFF idag *fjooortis!* i den här lille rackarn...
 
Marry Me - Lanvin
 
Jag hetsade Mange genom att fråga om det var ett frieri på riktigt...mohahahaaa. Näe, det kan jag ju säga med en gång att det INTE var ;)
 
Nä nu har jag suttit på ändan på tok för länge! Ska försöka övertala mini att vi ska ut iaf...
 
Ciao!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback